Здравейте!

И благодаря, че сте тук!

Казвам се Виктория и обичам фотографията - емоционалната и искрена, която те кара да почувстваш нещо лично, тази която има силата да те усмихне, развълнува, изненада, замисли, а защо не- и да те натъжи или обезпокои. Тази, която има смисъл. Вдъхновявам се от нея и искам да предизвикам тези чувства и във Вас!

Снимам хора, защото те са истории. Всеки един от нас е индивидуална история и е интересно как можем да бъдем разказани от един, често, чужд човек. През неговия поглед. Вълнуващо преживяване е.

Какво можете да очаквате от мен? Искам да Ви покажа в светлина, в която не сте се виждали досега. Но не искам и да Ви променям. Вие сте си Вие. По време на сесия, няма да ви карам да правите неестествени за Вас неща, а по-скоро ще присъствам на вашата разходка, сватбен ден и т.н и понякога ще Ви насочвам,ако имате нужда от това. Не чувствайте че фотосесията трябва да премине по един определен и планиран начин, или да застанете в тази или тази поза. При повечето случаи, няма да е това, което сте виждали в главата си. Ще бъде още по-хубаво. :)

Ще бъде непредсказуемо преживяване.

Още един път благодаря, че сте тук и приятно разглеждане.

-В.


Testimonials

Симона+Павел


“Вики е изключително деликатен и фин човек и невероятно талантлив артист! Тя не снима, тя рисува с фотоапарата. Има страхотен усет и е голям естет! Улавя моментите по много красив и различен начин. Удоволствие е да си пред обектива и!”

01 / 09