Здравейте!

И благодаря, че сте тук!


Коя съм аз?

Казвам се Виктория и обичам фотографията - емоционалната и искрена, която те кара да почувстваш нещо лично, тази която има силата да те усмихне, изненада, замисли, а защо не - да те развълнува до сълзи. Тази, която има смисъл. Вдъхновявам се от нея. Най-много обичам да снимам хора, защото те са истории. Всеки един от нас е толквова индивидуален и уникален и е интересно как можем да бъдем разказани от един, често, чужд човек. През неговия поглед. Вълнуващо преживяване е.

Какво можете да очаквате от мен?

Колекционирам, вместо да режисирам. Колекционирам моменти, вместо да ги режисирам. Това го каза един голям артист, с който споделяме една и съща философия относно фотографията. Толкова ми хареса, че реших, че трябва да го перифразирам и да го сложа тук. Отразявам нещата както се случват, а не ги предизвиквам. Няма да ви карам да позирате или да правите неестествени за вас неща, а ще запечатам вашите моменти и любов такива каквито са. Обичам да си открадвам моменти и го правя тихо, като не обичам да привличам вниманието върху себе си. Аз съм тук заради вас, а не вие заради мен. Не чувствайте, че фотосесията трябва да премине по един определен и планиран начин, или да застанете по някакъв конкретен начин. Забравете това. Накрая няма да е това, което сте виждали в главата си. Ще бъде още по-хубаво!

Припознахте ли се в тези думи? Искате ли да създадем красиви спомени заедно?

Пишете ми тук.


Testimonials

Симона+Павел


“Вики е изключително деликатен и фин човек и невероятно талантлив артист! Тя не снима, тя рисува с фотоапарата. Има страхотен усет и е голям естет! Улавя моментите по много красив и различен начин. Удоволствие е да си пред обектива и!”

01 / 09