Здравейте отново, хубави хора!


Много се радвам, че се озовахте именно на тази страничка, защото се вълнувам да споделя тези снимки.

Защо? Защото, освен че повода беше специален, познавам момичето от снимките- Ани, от преди. Запознахме се на фотографски курс, преди около три години. Следователно, и тя снима, и то много добре. Тя е отговорна за доста мои сполучливи портрети, за което съм й много благодарна (нейни кадри, можете да видите тук) Ани е умна, лъчезарна, слънчева и просто е толкова приятна компания. Затова се почувствах поласкана и радостна, когато решиха да ги снимам.


И така... тези двама слънчогледковци си казаха "ДА-а-а" на едно невероятно красиво място, което запазих специално за тях. Под "запазих" имам предвид, че не съм снимала там преди, отидох на мисия по разузнаване и си казах - "Това е мястото за тях!" Но на него ще му се насладите малко по-надолу.


С Ани и Явор си направихме road trip и спирахме на места, които ни харесаха по пътя, докато карахме към основната цел, именно- онази спираща дъха гледка.



И така, в случай, че ви харесат местенцата на които снимахме, ще споделя локациите на края на галерията :)


И стигнахме до МЯСТОТО.

Ако не сте били там, отидете - заслужава си!

Аз до скоро си нямах представа че съществува такова място. В България. Сравнително близо до Варна и толкова близо до Каварна. Наистина когато паркираш пред Компекс Калитеа , гледката, която се разкрива пред теб е просто невероятна.


Убедете се сами :)

Приятно разглеждане.


локации:

отбивката към село Рогачево

Комплекс Калитеа, Каварна

Лавандулово поле - пътя към Каварна, село Божурец