Много съм щастлива, че най-накрая срещата ми с Ева /+Марк/ стана реалност. Опитваме се да се "уцелим" и да измислим локация и време за фотосесия, дали във Варна или в София (те бяха готови дори да дойдат до Варна за снимки) от известно време. И когато им писах, че ще съм в София преди няколко дни, те бяха готови да се запознаем, разходим , наснимаме, въпреки дъждовното и студено време, и вече нахлулия страх в страната. Радвам се, че тези снимки станаха реалност, преди да влезем в този хаос.

Всички хора по улиците открито показваха очарованието си от малкия, усмихнат Марк и неслучайно. Погледнете го! Невероятен е! Дори и деца от местната детска занималня го харесаха и ни влязоха в кадрите!(които можете да видите по-надолу) Обичам такива случайности, които допринасят за разказването на историята на деня.

Така де, приятно гледане!

П.С. И напомням на всички, които живеят извън Варна, но биха искали да се запознаем и да се снимаме-да не се притесняват от разстоянието. Пишете ми за желанието си и ще ви имам предвид, когато пътувам към вашия град! Поздрави! :)