Историята


Често живота ни изненадва и ни среща с хора по необичайни начини.

Обичайно младоженците намират фотографите си, нали така? В този случай аз ги намерих! Но пък те ме избраха! Как, къде?

Много е интересна историята на "намирането" ни с тези свежи хора, поне на мен ми е интересна. Случи се чрез фейсбук група. Ха! Един път нещо хубаво да излезе от фейсбук (шегувам се...но не съвсем). Алекс беше пуснала пост в който се казваше че си търсят фотограф с посочена не много далечна дата. Бях свободна за датата. По принцип не пиша в подобни групи, но самия й пост и начина по който се беше изразила, за това което търси. ме накара да й пиша и да си пратя сайта. Някакси усетих, че може би ще си паснем. Но после... като видях колко мноого коментари и препоръки имаше под поста й, се усъмних че ще спрат на мен.


Минаха няколко дни, и леко се бях отказала че ще се получи.

Но тогава Александра ми писа, че след дългоо разглеждане на много фотографи, искат аз да съм човекът, който да запечата сватбените им моменти.

И така, мноого се зарадвах. Уредихме си видео разговор, запознахме се. Сигурна бях, че техния ден ще бъде забавен, непринуден, истински, весел, като самите тях! И не грешах!

Настроението беше на макс и усмивките- мноого широки. Не им липсваха шантави идеи за снимки, които ще видите по-надолу ха-ха. Отпразнуваха любовта си без излишности, такива каквито са те, заедно с най-близките си хора и приятели. Беше истинско удоволствие да присъствам на тяхната градинска сватба/парти.

Надявам се да усетите тяхната щура любов, симпатична лудост и искреност през кадрите.


Приятно гледане! :)


град: София

Ресторант: Tasty by Andre Tokev