Искам да ви взема със себе си на едно приключение, което се случи малко по-рано този месец. И се случи в Париж, който посетих за първи път. Освен че имах възможост да се докосна до това неповторимо място, то ме срещна и с прекрасни хора. Но как се случи всичко?

Тези хубави хора се свързаха с мен във връзка с заснемане на тяхната сватба другата година. Писахме, face time- вахме и така, докато не реших да им пиша дали искат да дойдат до Париж един от дните в които аз щях да съм там, за да се запознаем и да направим една годежна сесия, която със сигурност ще помогне на всички да сме по-спокойни и да направим една репетиция за сватбения ден :) /препоръчвам на всички, които са притеснителни и не обичат да застават пред камера, задължително да се запознаят с фотографа си преди сватбения ден, и ако имат възможност да направят и годежна сесия. Ще е от огромна полза!:)/

Аз се съмнявах че ще се навият, тъй като те живеят в Белгия, и това означава път , организация и промяна на планове. Но беше страхотно, когато те веднага се навиха и бяха готови да променят работния си график и другите си планове и да изминат немалко километри за да се запознаем и да прекараме време заедно.

И резултата е пред вас. :)

Приятно гледане и stay tuned защото тяхната история продължава. :)