Понякога няма нужда...

да излизаш от града и да караш с часове в търсене на перфектната локация. Понякога няма нужда от най-красивия плаж с най-изумителната гледка за да се получат хубави кадри. И централния плаж във Варна става :) Да, този точно до басейна с минералната вода и преди Рапонги.

По-важно от локацията са хората. Хората, които имаш честта да заснемеш и тяхната готовност да се разкрият пред теб. Беше страхотна вечер с красива светлина. Подготвих се. Купих хляб да храним чайки / гларуси хахах. Да знаете, че това е тайната ако искате летящи птици в кадрите си. Toва или просто да ги подгоните. Това също е вариант ;) Олег и Вероника, както виждате, са прекрасна двойка, която камерата обича, както се казва. Освен това много ме улесниха, като не се спряха/ буквално/. Танцуваха, бягаха, хранеха чайки /както вече споменах/ влизаха в морето , скачаха. Точно както аз обичам - да има движение и емоции!!!

И така… има нещо по-важно от локацията на фотосесията ви. И това е какво ВИЕ ще направите от нея! Как ще я представите. И още по-важно как ще представите човекът, който застава пред обектива ви.

Как ще го покажете пред света.

 P.S. Не мога да пропусна да препоръчам Вероника, която е талантлив графичен дизайнер, дизайнер на сайтове и банери и на още куп други неща. Със сигурност ще превърне идеите ви е реалност, затова не се колебайте да се свържете с нея, ако се нуждаете от по-горе споменатите услуги. Можете да видите работата й ТУК !