Днес споделям селекция кадри от един прекрасен сватбен ден, на който съм щастлива че имах възможността да присъствам и да отразя. Чувствам се късметлийка, че Мира и Митко избраха мен и колегата Ясен и ни допуснаха толкова близо до тях и техните най-скъпи хора в този специален ден. Още от първата ни среща в гр. София, знаех че искам да съм техния фотограф. Не ти трябва много време за да усетиш хората. Да усетиш, че техния стил,естетика, вкус и виждания са близки до твоите. С други думи, че сте on the same page. Целия ден мина спокойно, без излишен стрес, което неизменно се предаде и на нас като фотографи, което е много много важно за цялостното преживяване и крайния резултат. (:

Мира и Митко си бяха харесали Бутик Хотел Оазис за локация за фотосесия, и аз ги подрепих с две ръце, защото много харесвам това място. Направо си е приказно. Успяхме да стигнем до там по един интересен начин ха ха. Определено си струваше, защото комплекса е много подходящ за фотосесия и за щастие си беше само за нас. Нямаше никой, нито един човек и се възползвахме максималко. Също така, не мога да не спомена, че останах изключително впечатлена и от ресторанта, в който се проведе тържеството - Mirage Sands! Обслужването беше на високо ниво, а храната много вкусна.


И така, стига съм писала, ще се радвам да разгледате снимките, надявам се да усетите и видите красотата, нежността и любовта, които бяха във въздуха този ден.. :)

Фотографи: Victoria Stoeva + Yasen Georgiev

Видеограф: Николай Георгиев

Място: Effect Algara Beach Club Hotel, Kranevo

DJ: DJ Dessi

Локация на фотосесия: Riviera Holiday Club

Булка грим и коса : She Center Варна

Mладоженец костюм: Teodor

Рокля: Sarah Hirsch

Шапка: Under the Sun

Обувки: Ingiliz shoes

П.С. Декорацията е по идея и дизайн на самата булка, Мира. Тя сподели, че решиха да заложат предимно на клонки и сухи цветя, за да могат когато изсъхнат, да си ги запазят и раздадат на близките, а не да ги изхвърлят :)