Здравейте на всички! Най-накрая след 3 месеца искам да споделя с всички вас селекция от първата ми сватба на 2020 и втората ми Destination Wedding! Но освен освен снимките, много исках да ви поднеса и малко предистория.

А всъщност, помните ли годежната сесия, която им направих в Париж? Ако не, оставям линк ТУК. И така, вече споменах че инстаграм ме запозна с тях. Това беше невероятно поради ред причини. но най-вече се оказа че имаме много общи неща. Както и да е. Започвам!

Много се вълнувах вечерта преди сватбата. Както преди всяка сватба. Но още повече затова че бях пропътувала толкова километри, специално за този ден, и просто исках всичко да мине по най-добрия начин и да дам най-доброто от себе си. Легнах си рано и се събудих много рано. Тръгнах за къщата, в която се подготвяше Ноеми заедно с нейното семейство и приятели. Беше много мрачна сутрин, започна да вали. Беше студено. Но това не беше важно. Защото вълнението и щастието в очите на всички бяха по-силни. Започна подготовката, прииждаха приятели и роднини. След време дойде и младоженеца и се видяха! Да, беше прекрасен момент. Бяха толкова красиви. След това потеглихме към ритуалната зала за гражданския брак. Честно казано бях изумена, очарована, в шок! Беше толкова красива сграда отвън, а когато влязох вътре, съвсем се изумих. Исках да си останем там за фотосесията ха-ха независимо че още предния ден ходихме до локацията за главната сесия, която Ноеми си беше харесала. Но както и да е, връщам се на City Hall-a. Такива величествени стълби, колони, а когато младоженците влизаха в залата за гражданския брак звучеше Ed Sheeran- Thinking Out Loud ако не се лъжа. Искам да кажа.. упълномощените за тези церемонии знаят как да направят този момент специален. Или просто, като сравнявам с нашата варненска ритуална зала и просто… разбирате ме, нали? Културният шок ми дойде малко в повече.

След церемонията, нямаше как да не останем да поснимаме. След това потеглихме към залата където се проведе библейския доклад. След това отново започна да вали и потеглихме към основното място на фотосесията. Онова място, което булката си беше харесала от известно време, и това което предния ден посетихме за да мога и аз да го видя и да си представя снимките. Но когато пристигнахме ни очакваше изненада! Имахме си конкуренция ха-ха. Когато отидохме, вече се случваше една фотосесия. Изглеждаше като фотосесия за някакво модно списание. Имаше фотограф, стилист, двойка, облечена в някакви wow тоалети, софт бокс … въобще бяха в разгара на фотосесията! Решихме да ги изчакаме и да снимаме малко по-встрани. Снимахме се, чакахме но те не си и помисляха да приключват, затова се наложим да говорим с тях, дали може и ние да използваме локацията, защото все пак разполагаме с ограничено време. И така се качихме на втория етаж и започнахме със снимките. Мястото наистина беше забележително и много внушително. Тръгнахме към центъра за да продължим фотосесията. Пристигнахме на централната улица и в този момент се случваше някаква пълна забава защото супер яките улични музиканти тотално си избухваха. Естествено забеляваха младоженците и им посвириха и беше много забавно. Сложила съм два кадъра, дано да ви предадат настроението!

Влязохме в Royal Gallery of Saint Hubert да продължим на закрито и решихме да се стоплим с едно кафе и да отдъхнем малко. Беше доста студено и всички имахме нужда да поседнем за десет минути. Това място много ми хареса. Кафенетата са много фотогенични, ще видите едно от тях на снимките по-долу.

Май доста дълго стана моето описание, ще съм по-кратка. 90% от хората по улиците поздравяваха младоженците. Всички бяха толкова мили и сърдечни. Това ми нарави много голямо впечетление. Точно когато свършихме със снимките и щяхме да потегляме към локацията на партито изгря слънце. Представяте ли си? Нямаше го цял ден, беше мрачно, дъждовно, но накрая се показа, така че успяхме да го използваме за няколко минутки. Мястото на празненството ми хареса толкова много. Беше перфектно. Техните приятели го бяха украсили и беше просто прекрасно. Качила съм някои снимки, за да видите! Вечерта продължи с много изненади, подаръци, любов, сълзи, усмивки, много вкусна храна и танци! Да, много, много танци!

Мисля да приключа до тук и да ви оставя да гледате снимките, които се надявам да говорят по-добре от мен. И който е стигнал до края на този текст- благодаря!

Така че, приятно разглеждане и до скоро!

-В.

01 / 16