Здравейте, отново ((:

Искам да споделя с вас любими кадри от една изключително приятна лятна вечер на приказно място, съчетана с вкусна и изискана храна. Имах удоволствието на присъствам и да отразя това събитие с фокус на една особенно важна част от всеки сватбен ден- храната! Ще се съгласите, че това е фактор от огромно значение и решение, което не бива да бъде подценявано :) За щастие, младоженците направиха перфектния избор, като се довериха на Шеф Филип Спасов и екипа му. Те се погрижиха гостите да се наслаждават на качествена храна, без да им липсва нищо.


Извода е - ако искате нестандартна и най-вече вкусна сватба се доверете на Chef Filip Spasov и екипа му от "Лагард". Няма да съжалявате! :)


Надявам се снимките, които съм подбрала да ви пренесат в онзи красив ден и да почувствате атмосферата. Приятно гледане! :)

П.С. Разгледайте си спокойно, а най-долу ще споделя едно интересно преживяване по време на сватбата. Не ми се беше случвало преди ха-ха и е доказателство, че на нас, фотографите, често ни се случват неочаквани неща!


Благодаря, че стигнахте до края на поста и се надявам снимките да са ви харесали. Ако ви предстои сватба, или познавате някой, който скоро ще има нужда от кетъринг фирма за свабения си ден или по друг повод, споделете този блог пост! :)


А, ако сте тук заради интересната случка, почвам я! /или поне за мен беше хаха/Освен, че сватбата беше много стилна, беше и интернационална. Имаше много гости от чужбина, приятели на младоженците. Докато снимах, един от гостите, който не беше българин, се спря до мен и ме попита: "So, you are a photographer? и аз отговорих положително. Следващият му въпрос беше: "Are you free tomorrow morning? Because I am leaving tomorrow, but I really want a photoshoot before I leave.. " и аз естествено бях много изненадана и човека дори не знаеше какви снимки правя. След това ми намери инстаграма, харесаха му снимките и каза че като свърши сватбата ще ми пише да се разберем за час. Хич не ми се вярваше, но той взе че ми писа в 2 часа вечерта, че е сериозен и иска снимки сутринта. И така се срещнахме, снимах го един час и той остана много доволен от снимките.

Че това е историята ха ха. Не знаеш с какви хора, ще се срещнеш, какви контакти ще завържеш и какво впечетление правиш. Интересното е, че на сватбата имаше още двама фотографи и трима видеографи и човекът се спря на мен- може би защото бях единственото момиче :D

До скоро!

-В.